“Μόνιμη έδρα της Εθνικής η “Αγιά Σοφιά”

Στο πλαίσιο του δημοτικού συμβουλίου της Ν. Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας με θέμα την προέγκριση του σχεδίου του νέου γηπέδου, ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, κ. Ανδριόπουλος, πέταξε… “βόμβα” για το νέο γήπεδο: “Εκεί θα παίζει η Εθνική”.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο για την προέγκριση του σχεδίου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το παρών έδωσαν και οι άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη, Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θανάσης Κυρατσούς.

Το νέο σπίτι της Εθνικής!

Κατά τη διάρκεια λοιπόν των… “πολιτικών διαξιφισμών” ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους και παρατάξεις, ο project manager της “Αγιά Σοφιάς”, Δημήτρης Ανδριόπουλος, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο και προέβη σε μια αποκάλυψη που έκανε την αίθουσα να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.

«Το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένα γήπεδο όπου παίζει η Εθνική μας δεν σας ενοχλεί; Φτιάχνεται ένα γήπεδο για να έρχεται να παίζει μόνιμα η εθνική μας ομάδα», τόνισε ο κ. Ανδριόπουλος με τον κόσμο της Ένωσης να ξεσπά σε χειροκροτήματα και στη συνέχεια να φωνάζουν σε όλη την αίθουσα «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια…».

Διαβάστε επίσης