Μόνιμη στο Κερατσίνι η Δόμνα

Η υφυπουργός Εργασίας βρίσκεται συνέχεια στη περιοχή ώστε να καταγράψει και να ενημερωθεί για τα προβλήματα των πολιτών, με εντολή Μητσοτάκη

Μόνιμες είναι οι επισκέψεις της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Κρητικός», εκεί όπου είχε πάει τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός και ιδίοις όμμασι παρακολούθησε πως ετοιμάζονται οι μερίδες φαγητού για τους άπορους και τους άστεγους.

Με εντολή του πρωθυπουργού, η κα Μιχαηλίδου επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη ταβέρνα και εν συνεχεία τις φτωχές συνοικίες του Πειραιά. Όμως η υφυπουργός Εργασίας επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή μαζί με συνεργάτη της για να μιλήσουν με τους κατοίκους, να καταγράψουν, να την ενημερώσουν και να βρουν τρόπους να βοηθήσουν. Διαπίστωσε ότι, στο Πέραμα και το Κερατσίνι, οι οικονομικά ευάλωτοι συμπολίτες μας έως σήμερα δεν είχαν ούτε πρόσβαση στις απαραίτητες για εκείνους πληροφορίες σχετικά με τα επιδόματα που δικαιούνται.

Έτσι, λοιπόν, επισκέφθηκε εκ νέου τους κατοίκους των περιοχών για να μάθει εάν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας θα έχουν μια αξιοπρεπή ζωή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα