Μόνο για διακοπές ο Μέσι στην Βαρκελώνη

Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα από τότε που έφυγε ο Μέσι από την Μπαρτσελόνα για να σκέφτεται την…επιστροφή του.

Ο Αργεντινός πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους και κάμερες στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, καθώς επέστρεψε  λίγες ημέρες μετά τις πρώτες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν που όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο ίδιος ο πατέρας του Αργεντινού έβαλε φρένο στις φήμες για επιστροφή του στους Καταλανούς, ενώ ο δημοσιογράφος Φραμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, ο Μέσι συζητά μόνο με την Παρί και με καμία άλλη ομάδα.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση έχει αλλάξει. Ο Μέσι αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται μόνο με την Παρί , που είχε μια αρχική συνάντηση με τον πατέρα του, Χόρχε, ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν έχει προσφορές από τη Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή. Ήταν απλώς μια διευρενητική συνάντηση με την Παρί, θα ακολουθήσουν περισσότερες τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αποφασιστούν οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου, συμπεριλαμβανομένου του μισθού, της διάρκειας της συμφωνίας και πολλά άλλα. Τώρα είμαστε στα αρχικά στάδια των συζητήσεων» έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα