«Μονόδρομος η Β’ Εθνική με δύο ομίλους»

Για το μέλλον των πρωταθλημάτων στην παλιά …Β΄ Εθνική μίλησε σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ρότσα.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Θεσπρωτού χαρακτηρίζει μονόδρομο τη Β’ Εθνική με δύο ομίλους, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως υποστήριξε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Σερρών.

«Ναι, πιστεύω ότι είναι μονόδρομος και θα δούμε ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι ένα ωραίο πρωτάθλημα αλλά να τηρηθούν οι προϋποθέσεις που είπα, αδειοδότηση, βοηθητικά γήπεδα και μετά ποινές που πρέπει να υπάρχουν. Στο φετινό πρωτάθλημα υπήρχαν παρατράγουδα και με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτό. Να σου πω ένα παρατράγουδο. Το τελευταίο παιχνίδι Καλαμάτα-Βέροια. Με στεναχώρησε πάρα πολύ που η Βέροια έβαλε έναν ποδοσφαιριστή που όλοι το ξέραμε ότι ήταν τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές. Προσπαθούσε ο ένας να δώσει το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλο. Εγώ μίλησα με τους προπονητές, γιατί εγώ ως προπονητής ελέγχω τα πάντα στην ομάδα μου. Μου είπαν δικαιολογίες που όλοι όταν κάνουμε κάτι, δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Και τους είπα αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, εσείς, η Βέροια δηλαδή, θα είστε υπεύθυνοι αν πάμε στην Καλαμάτα και «σκοτωθούμε» γιατί και οι δύο θέλαμε την παραμονή μας», ανέφερε ο Ρότσα.

Διαβάστε επίσης