Μόνοι εναντίον όλων

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Πάνος Στεφανίδης, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος, τονίζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τι φταίει για την κακή μεταχείριση, που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία.
Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Στεφανίδης στον Arena Fm:
Για τον αγώνα του Άρη: «Γίνεται αγώνας. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Ό,τι προσπάθεια κάνουμε διπλωματικά δεν πιάνει. Η ομάδα έχει προβλήματα. Είναι γεγονός πως δε μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και δουλεύουμε με το υλικό που έχουμε. Πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθεια των παιδιών και να στηρίζουμε την ομάδα».
Για το τι ευθύνεται για την κακή αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία: «Προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Από μικρό παιδί θυμάμαι τον Άρη να αδικείται ακόμα και όταν είχε καλή ομάδα. Σαν Αρειανοί πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας. Δε φταίνε οι παίκτες όταν η ομάδα από το δεύτερο λεπτό παίζει με δέκα παίκτες. Σίγουρα υπάρχει πρόβλημα στην έδρα μας, όπου παίζουν αμυντικά οι αντίπαλοι σε συνδυασμό με τους νεαρούς παίκτες που είναι αγχωμένοι. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Αυτήν την στιγμή πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούμε. Δε πιστεύω πως υπάρχει πλάνο εξόντωσης του Άρη από τα κέντρα αποφάσεων. Πρέπει και αυτά να πατήσουν πόδι. Δε γίνεται μετά από τέτοια σφαγή να παίρνει ο διαιτητής 8.3. Υπάρχουν άλλα 24 δύσκολα παιχνίδια. Θα τα παλέψουμε όλα για να τα κερδίσουμε».
Για τις μεταγραφές που έγιναν φέτος: «Όταν έχει τρεις μόνο μεταγραφές το ποσοστό του λάθους είναι πολύ σημαντικό. Πέρσι είχαμε πάρει τους Αγκάνθο, Κοέλιο και Πουλίδο. Ο Κοέλιο άργησε να φανεί. Φέτος ο Ουντόντζι βγήκε, ο Έλσνερ αποδίδει καλά στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ο Ιμπέ φαίνεται πως ξέρει μπάλα».
Για την κριτική που γίνεται στην ομάδα: «Δε μπορούμε να δίνουμε δικαίωμα στον οποιονδήποτε. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε τα όρια μας. Δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει τον κάθε παράγοντα και τον κάθε παίκτη. Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε και βοηθήσουμε. Ποιος επενδυτής θα έρθει όταν βλέπει ότι ο Άρης ξεφτιλίζεται εκ των έσω; Ελάτε όλοι μαζί για να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα. Άμα είναι να έρθει κάποιος για να βρίζει τον προπονητή και τους παίκτες, ας μην έρθει. Όποιος θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα μπορεί μέσα από τραπεζική επιταγή».
Για τα όσα γράφονται: «Πήγαμε στον Μιλίνκοβιτς μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου από κοντά για να του πούμε πως τον στηρίζουμε μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα και έγινε σάλος. Έγραφαν πως που του κουνήσαμε το δάχτυλο και του κάναμε υποδείξεις».
Για το λόγους που ασχολήθηκε ο Ηλιάδης με τον Άρη: «Κάποια στιγμή ρώτησα τον Ηλιάδη πώς αποφάσισε ν΄ ασχοληθεί με τον Άρη. Μου είπε πως αρχικά δεν πίστευε, όταν, όμως, είδε την συσπείρωση που υπήρχε στην ομάδα κατάλαβε πως υπάρχει κάτι. Υπάρχουν έσοδα και πληρωμές. Αλλά υπάρχουν και μεγάλα έξοδα από παλιές υποχρεώσεις».
Για το θέμα του επενδυτή: «Υπάρχει το βουνό του κύριου Αβάλογλου, υπάρχει και του κύριου Ηλιάδη που είπε πως θα συμμετέχει. Από τον κύριο Ηλιάδη περιμένουμε το 1.400.000, το οποίο δεν έχει μπει ακόμα. Ο Άρης ως ‘μαγαζί’ είναι καλή επένδυση για έναν μελλοντικό επενδυτή».

Διαβάστε επίσης