Μόνοι τους προωθούν την υποψηφιότητά τους

Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου κάποιοι προωθούσαν το όνομά τους σε σχετικά ρεπορτάζ ΜΜΕ προβάλλοντας τον εαυτό τους για μελλοντικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας

Στην Αρχιεπισκοπή, από την ημέρα που εξήλθε του Ευαγγελισμού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συζητούν για τα όσα έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Τότε που οι ομάδες που έχουν διαμορφωθεί στην ιεραρχία είχαν ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα με στόχο, πιέζοντας, την παραίτηση του κ. Ιερώνυμου. Κάποιοι μάλλον σχολίασαν με έμφαση: «Εμείς γνωρίζαμε ότι οι ακραίοι αντιμετωπίζουν του Καθολικούς ως εχθρούς. Μάλλον όμως τους άρεσε η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄ το 2013 για να εκλεγεί εν συνεχεία ο Φραγκίσκος. Η παραίτηση έγινε για λόγους υγείας και να πούμε ότι ο Βενέδικτος επτά χρόνια μετά την παραίτησή του ζει και βασιλεύει».

Αυτό που έμαθαν πάντως οι συνεργάτες του κ. Ιερώνυμου είναι ότι ορισμένοι από τους   δελφίνους προώθησαν οι ίδιοι το όνομά τους σε σχετικά ρεπορτάζ ΜΜΕ, κάτι που έχουν κάνει και στο παρελθόν, προβάλλοντας τον εαυτό τους για μελλοντικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα