Μόνος του έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά

Η επιλογή του Άδωνι Γεωργιάδη να δημοσιοποιήσει τη βάπτιση, η οποία διεξήχθη με ειδική άδεια, και ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν νονός, ήταν αναμφίβολα λανθασμένη

Η επιλογή του Άδωνι Γεωργιάδη να δημοσιοποιήσει τη βάπτιση, η οποία διεξήχθη με ειδική άδεια, και ο υπουργός Ανάπτυξης ήταν νονός, ήταν αναμφίβολα λανθασμένη.

Κάτι που επί της ουσίας το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Αυτό, όμως, που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι αποδέχθηκε να σηκώσει μόνος του την προσωπική του υποστήριξη, τόσο εντός Βουλής, όσο κι εκτός. Αναμφίβολα έκανε εντύπωση ότι η αναπληρωτής κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, όταν ρωτήθηκε σχετικά –προφανώς με εντολή του Μαξίμου– περιορίστηκε να πει το εξής: «Στο ίδιο θέμα έχει απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης και απάντησε και εκτενώς στην τοποθέτησή του στη Βουλή». Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης προηγουμένως είχε συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης κατάλαβε ότι αυτό που θα ήθελε το Μαξίμου θα ήταν να προβεί σε αυτοκριτική. Κάτι που την έκανε στη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα