Μωραΐτης η πρώτη μετεγγραφή Δημητρούλια στην ΑΕΚ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ «εγκαινίασε» σήμερα (5/6) την μετεγγραφική περίοδο. Ο Μάριος Μωραΐτης έγινε ο πρώτος παίκτης που εντάσσεται στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα χάντμπολ, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Ο 23χρονος πίβοτ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος («handball.aek.gr »), εξέφρασε τη θέληση να φανεί αντάξιος των προσδοκιών: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ομάδα της ΑΕΚ. Η ομάδα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχει πολύ υψηλούς στόχους και για αυτό θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Αναμένω να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τίτλων».

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Μωραΐτη που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ.

Ο 23χρονος πίβοτ, ύψους 1,93 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών, “ανοίγοντας” την μεταγραφική περίοδο του “Δικεφάλου”.

Μάριε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

 

 

Διαβάστε επίσης