«Μούφα» Αλαφούζου η άρση εμπιστοσύνης στον Κλάτενμπεργκ, καμία επίσημη ανακοίνωση, το… διέρρευσε εν όψει Βοτανικού

Ούτε δυο λεπτά δεν είχε τελειώσει το ματς στο Βόλο και σου λέει ο ρεπόρτερ της Cosmote TV ο Παναθηναϊκός αίρει την εμπιστοσύνη του προς τον Κλάτενμπεργκ.

Και λες εσύ, τώρα, ότι ο Αλαφούζος θα προκαλέσει χοντρό τζερτζελέ. Μέχρι που θα κατεβάσει στο δρόμο το λαό του Παναθηναϊκού. Μεγάλη κουβέντα είπε. Αίρει την εμπιστοσύνη του.

Μάλιστα. Και πας να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ότι εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον κύριο Κλάτενμπεργκ. Και διαβάζεις αυτό στο twitter: ««Ο VAR δεν στέλνει τον διαιτητή να δει τη φάση, όπου η κόκκινη κάρτα στον Σάντσες είναι απόλυτα άδικη».

Βλέπεις πουθενά ότι αίρει την εμπιστοσύνη του; Το λέει πουθενά; Είναι επίσημη ανακοίνωση; Τίποτα απ όλα αυτά.

Άπαξ και μία ΠΑΕ αίρει την εμπιστοσύνη της, βγάζει επίσημη ανακοίνωση με την υπογραφή του ιδιοκτήτη της. Εγώ, προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Και καθαρίζεις.

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο με την εμπιστοσύνη και το είπε ο Αγραφιώτης. Ένας παράγοντας της ΠΑΕ. Στον Παναθηανϊκό, ποιος το είπε; Ο δημοσιογράφος, «σύμφωνα με πληροφορίες»;

Ο Αλαφούζος κάτι έπρεπε να γραφτεί και το γράψανε. Πλησιάζει η ώρα που τα μελη του Ερασιτέχνη θα ψηφίσουνε για τον Βοτανικό. Δεν θα μπορούσε να μείνει και σταυρωμένα τα χέρια, τον έχουνε που τον έχουνε στην μπούκα τα μέλη.

Ύστερα είναι και η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Μαλακατέ. Δεν ήταν για να δίνει αφορμές ο Αλαφούζος. Σου λέει, γράφτε και χρεωθείτε το εσείς, ότι αίρουμε την εμπιστοσύνη μας και καθαρίσαμε. Κι ας είδε όλος ο κόσμος ότι ήταν δίκαιη η αποστολή του Φακούντο Σάντσεζ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα