«Μούφα» τα πέναλτι στον ΠΑΟΚ, «καραμπινάτο» του Απόλλωνα, ο Κουτσιαύτης δεν ξεχνάει τον… Πρίγιοβιτς (video)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 20 πέναλτι από πέρυσι μέχρι φέτος. Δτο του ξηγήθηκε ο Κουτσιαύτης ο Αριστομένης. Και φωνάζει ο Μονεμβασιώτης του Απόλλωνα Σμύρνης ότι τον αδίκησε η διαιτησία. Και καλά κάνει.

Ο Κουτσιαύτης δεν τον αφήνει ποτέ στο παράπονο τον ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που έδωσε εκείνο το πέναλτι στον Πρίγιοβιτς στην πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τούμπα, είναι ικανός για όλα.

Ο Αριστομένης δίνει το πέναλτι στον Τέιλορ. Άπαξ και προσέξεις την φάση, ο Τέιλορ αρχίζει και πέφτει πριν τον βρει αυτός ο Τουτουαρίμα. Για να φύγει το άγχος, γιατί μετά το 4-4 με τον Βόλο και το 2-1 από τν Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ είχε θέματα.

Πάμε παρακάτω. Στο γκολ του Απόλλωνα ο Πασχαλάκης κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου κι ο Παμλίδης ισοφαρίζει. Μάλιστα. Ταυτόχρονα με την κεφαλιά του Παμλίδη, ο Πασχαλάκης πέφτει επάνω του. Έπρεπε να τιμωρηθεί ναι ή όχι, όπως ο Τζολάκης στα Γιάννινα πέρυσι;

Στο πέναλτι που ζητάει ο Απόλλων, το χέρι του Ντόγκλας Αγκούστο είναι σε “φυσιολογική θέση”, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο. Αν το χέρια κάνει κάθετη γωνία με το σώμα είναι σε φυσιολογική θέση; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Όσο γι το πέναλτι στον Άκπομ, το’ γραψε ο Σταύρακας ο Κόλκας, ούτε αυτός θα το έδινε. Γειασάν του μάγκα του καραμπουζουκλή του Κουτσιαύτη και του Κλάτενμπεργκ. Δυο φορές γειασάν.

Ο Βαρούχας τι θα πει το βράδυ στην Αθλητική Κυριακή; Πρέπει να έχουν πέσει διάφορα τηλέφωνα.

Κλικάρετε την παρακάτω διεύθυνση στο youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Jyi4PgmPCcM

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα