Μουντιάλ με Lady Gaga, Aerosmith και ABBA

Το φιλόδοξο και «επιχρυσωμένο» πλάνο του Κατάρ για το επερχόμενο Μουντιάλ που θα λάβει χώρα από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου 2022, περιλαμβάνει μεγαλοπρεπή πάρτι σε κρουαζιερόπλοια και σπουδαίους guest από την παγκόσμια μουσική σκηνή, με πρώτη και καλύτερη τη Lady Gaga.

Οι διοργανωτές βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ιδανικό Μουντιάλ κι αυτές αφορούν το γκλάμουρ και τα εξωαθλητικά events που πρόκειται να ανεβάσουν στα ύψη τη δημοφιλία του τουρνουά και την εμπειρία των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στο αραβικό κράτος για το σπουδαιότερο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν οι «Times», το Κατάρ θέλει να προσελκύσει το κοινό με το…αφόν γκατέ της μουσικής βιομηχανίας της Δύσης και ετοιμάζει μεγαλοπρεπή πάρτι και μουσικά events, με καλεσμένους μεταξύ άλλων τη Lady Gaga, τις θρυλικές μπάντες, ABBA και Aerosmith και τον Νο1 τενόρο, Αντρέα Μποτσέλι. Όλοι οι καλλιτέχνες ανήκουν στη δισκογραφική της Universal, η οποία συνεργάζεται με την FIFA, εξ ου και η επιλογή των διοργανωτών.

Οι εκδηλώσεις, μάλιστα, θα στεγαστούν σε υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι που κατασκευάστηκε ειδικά για το Μουντιάλ και στα οποία θα κάνουν εμφανίσεις τα παραπάνω ονόματα-τοτέμ του πενταγράμμου.

Το Κατάρ πάντως έχει αυστηρή νομοθεσία και θεωρείται προσβλητικό να πίνει κάποιος αλκοόλ σε δημόσιο χώρο ή να κυκλοφορεί μεθυσμένος, ενώ απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 21.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα