Μπάχαλο στην Super League1, τέλος η κεντρική διαχείριση κι οι μαγκιές του Αλαφούζου για Super League TV

Η «A» και η iapopsi.gr το’ γραψαν καθαρά. Τα συνδρομητικά κανάλια δεν πρόκειται να μασήσουν από τους εκβιασμούς του Αλαφούζου, που ήθελε να φτιάξει το Super League TV για να πάρουν οι ομάδες παραπάνω χρήματα είτε από τη NOVA, είτε από την Cosmote TV.

Και τι έγινε στο φινάλε; Οι δυο συνδρομητικοί τους είπαν ότι να ξεχάσουν τα 60 εκατ. ευρώ που ζητούσαν. Πάνε για πολύ λιγότερο, πάνε κι η κεντρική διαχείριση. Αντίο σας.

Έγραψαν, όμως και το άλλο η «Α» και η iapopsi.gr. Ότι δεν θα περπατήσει η κεντρική διαχείριση και για έναν ακόμα λόγο. Αν ο Ολυμπιακός για παράδειγμα είναι να παίρνει δέκα μιλιόνια από την κεντρική και πάει το άλλο συνδρομητικό και του δώσει 13, τι θα κάνει; Θα μείνει στα δέκα; Πλάκα κάνουμε ώρα;

Και κάνανε ΔΣ στην Super league 1. Και τι έγινε; Οι μεγάλοι το είπαν καθαρά, ότι αν δεν είναι τουλάχιστον τα ίδια με τα περσινά, δεν μπαίνουν στο παιχνίδι, θα διαπραγματευτούν μόνοι τους.

Υπάρχει μία άλλη ομάδα των μικτών, υπό τον Αχιλλέα Μπέο αλλά εκφραστή τον Μονεμβασιώτη, που κάνανε ένα γκρουπ για να πάνε μαζί. Κι ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ και ο Άρης έχουν συμβόλαιο από πέρυσι.

Όσο για το Super League TV; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, πάπαλα η πρόταση του Γιαννάκη να το φτιάξουν για να εκβιάσουν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα