Μπάγεβιτς: «Nα οδηγήσω την ομάδα στο Euro, εξαρτάται από Βράνιες η επιστροφή»

Ανέφερε κατά την παρουσίασή του, ως νέου ομοσπονδιακού εκλέκτορα στη Βοσνία

Η ομοσπονδία της Βοσνίας παρουσίασε σήμερα (25/1) τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα ομοσπονδιακού εκλέκτορα. Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι γύρισε για να οδηγήσει την ομάδα στο Euro και πως η επιστροφή του Βράνιες «είναι στο χέρι του».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι αλήθεια, όταν ο πρόεδρος μου πρότεινε την θέση το σκεφτόμουν, αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση.

»Όλα τα χρόνια που πέρασα στην Ομοσπονδία με έπεισαν. Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα το ότι επέστρεψα για να οδηγήσω την ομάδα στο Euro.

Ο Βράνιες ήταν μέλος της Εθνικής για πολύ καιρό. Έχει δώσει πολλά και κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός πως πάλευε με όλες του τις δυνάμεις κάθε φορά που φορούσε το εθνόσημο. Σίγουρα όμως έχει κάποια εξωαγωνιστικά θέματα.

»Νομίζω πως είναι στο χέρι του το να επιστρέψει. Έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Αλλά εξαρτάται από εκείνον».

Διαβάστε επίσης