Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Νεντσελτσιάρου στην αποστολή της ΑΕΚ

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Πορταριά για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν από την Αθήνα για την Πορταριά οι Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος και Ιονούτς Νεντσελτσιάρου, και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Πορταριά και ο Πέτρος Μάνταλος, με τον αρχηγό της Ένωσης να ταξιδεύει από την Κομοτηνή για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Tο απόγευμα η κιτρινόμαυρη αποστολή δέχθηκε εξωτερικά του ξενοδοχείου επίσκεψη από περίπου 100 οπαδούς της Ένωσης.

Τα μέλη της Original από τον Βόλο και όχι μόνο (καθώς διάφοροι ταξίδεψαν και από άλλες περιοχές, ακόμη και από την Αθήνα), ήθελαν να δείξουν τη στήριξή τους προς τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Όλη η ομάδα βγήκε έξω από το ξενοδοχείο και άκουσε τους οπαδούς της Ένωσης, οι οποίοι τους μετέφεραν το εξής μήνυμα: «Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε τη στήριξή μας. Πέρσι η χρονιά ήταν πολύ κακή αλλά το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας».

Στη συνέχεια από την πλευρά της ομάδας τον λόγο πήρε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη που δείχνουν στην ομάδα, ενώ μίλησε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος υπογράμμισε στον κόσμο ότι είναι σημαντικό όλοι να αφήσουν πίσω ό,τι συνέβη την περσινή σεζόν και να υπάρξει θετική ενέργεια ώστε μαζί με τη στήριξη του κόσμου της, η ΑΕΚ να παλέψει για τους στόχους της. Ο Μιλόγεβιτς εξέφρασε παράλληλα την πίστη του ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα τη νέα σεζόν για να κάνουν τους οπαδούς της ομάδας χαρούμενους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα