Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ νίκησαν τον κορωνοϊό

Οι Μπακάκης, Μάνταλος και Χνιντ, οι οποίοι είχαν βρεθεί θετικοί στον Covid 19, έδωσαν την Παρασκευή αρνητικό δείγμα. Και οι τρεις είναι απολύτως καλά για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, ωστόσο θα υπάρξει προληπτικά και ένας ακόμη έλεγχος.

Τη Δευτέρα αναμένονται τεστ για πολύ περισσότερο κόσμο από τους νοσούντες τόσο για ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί από τον ιό όσο και για μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αρνητικό δείγμα στα τεστ της Παρασκευής είχαν και όσοι παίκτες των κιτρινόμαυρων δεν είχαν βρεθεί θετικοί το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον ένα αρνητικό τεστ έδωσε και μέλος του προπονητικού επιτελείου που είχε βρεθεί θετικός.

Αντίθετα από τον νέο έλεγχο προέκυψαν δύο θετικά δείγματα από μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Αρνητικά ήταν τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, στον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν σήμερα, για τους Μιχάλη Μπακάκη, Πέτρο Μάνταλο και Νασίμ Χνιντ, όπως και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα πρωινά τεστ στα Σπάτα. Αρνητικό ήταν και το τεστ μέλους του προπονητικού επιτελείου, που μπορεί πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Κατά τον σημερινό έλεγχο βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα