Μπακογιάννη θα κρατήσεις τον Μακρόπουλο, αντιδήμαρχο, μετά την πρόκληση;

Πρωτοφανείς αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του αντιδημάρχου Αθηναίων του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαου Μακρόπουλου, ο οποίος δήλωσε πως αναπολεί το σπίτι του στο Baden Baden και την… Aston Martin του.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!» έγραψε στο Facebook και η ανάρτηση έγινε… viral, με ποικίλα αρνητικά σχόλια.

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι Αντιδήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για θέματα Επιχειρηματικότητας. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Αθήνα Ψηλά του Κώστα Μπακογιάννη.

Μετά το σάλο που ξέσπασε ο αντιδήμαρχος, αντιλαμβανόμενος την ανάρτησή του, την κατέβασε από τη σελίδα του στο Facebook. Αναρωτιέται κανείς αν ο Κώστας Μπακογιάννης που οδήγησε σε παραίτηση την Αλεξία Έβερτ από τη θέση του Αντιδήμαρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας του Δήμου Αθηναίων, πράξει κάτι αντίστοιχο με τον προκλητικό του Αντιδήμαρχο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα