Μπακογιάννης: «Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε ένα λεπτό»

«Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μια μέρα, ούτε ένα λεπτό», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά την συνάντηση που είχε με τον σημερινό δήμαρχος της πόλης Γιώργο Μπρούλια.

Μπακογιάννης : «Κρατάω το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού»

Ο κ. Μπακογιάννης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε στο δημαρχείο, ενημερώθηκε από τον κ. Μπρούλια για όλα τα ζητήματα της Αθήνας, δίδοντας έμφαση στην οικονομική κατάσταση του δήμου καθώς και στην κοινωνική πολιτική που ασκείται. «Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσουμε μια ομαλή μετάβαση», συμπλήρωσε ο κ. Μπακογιάννης προσθέτοντας ότι: «Έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε μπροστά μας. Αυτό το oποίο κρατάω, το οποίο είναι πολύ πολύτιμο για όλους, είναι το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού. Όλοι στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε την επόμενη μέρα. Όλοι θα δώσουμε την μάχη για να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά».

Μπρούλιας : «O δήμος έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας και ανόδου»

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Μπρούλιας αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει ο από τον τέως δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη λέγοντας ότι ο δήμος έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας και συνεχούς ανόδου και κατέληξε:

«Η Αθήνα έχει πλέον ισχυρά οικονομικά, διαφάνεια, διαθέτει πόρους και σχέδιο για έργα, έχει ισχυρή θέση στην Ευρώπη και ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει μια πολύ κρίσιμη αποστολή να αναζητήσει ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του πολίτη».

Διαβάστε επίσης