«Μπαλτακιές» του Μπαλτάκου για τον Κρούζλιακ. Τι θα γίνει αν αρρωστήσει ο Σλοβάκος; (Θα πάει στην Τούμπα δίπλα με τον Μάκη);

Ο Μπαλτάκος καλοπιάνει τους Βορειοελλαδίτες για δικούς του λόγους, τα’ παμε αυτά. Έκανε και δηλώσεις στην ΕΡΤ3, στην Θεσσαλονίκη καθώς είναι για την γενική συνέλευση. Και μίλησε για τον Κρούζλιακ τον Σλοβάκο διαιτητή στο ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Και λέει ο Τάκης, ο πρόεδρος: «Να αλλάξει; Δεν προλαβαίνουμε, δεν γίνεται. Και είναι ξένος διαιτητής και για να αντικατασταθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή».

Και ρωτάω τώρα εγώ: Τι θα πεις δεν μπορεί ν’ αντικατασταθεί; Κι αν δηλώσεις κώλυμα; Άνθρωπος είναι. Μπορεί κάτι να του τύχει, δεν λέω κανένα κακό χτύπα ξύλο στον άνθρωπο.

Τι θα γίνει σ’ αυτή την περίπτωση; Δεν θα γίνει το ντέρμπι; Αν είναι έτσι, σημαίνει ότι ο Μπένετ δεν έχει εναλλακτικό σενάριο. Δεν έπρεπε να είχε προβλέψει;

Έτσι είναι. Ξέρει, όμως, τι λέει ο πρόεδρος Τάκης. Ότι ο Κρούζλιακ θα έρθει να σφυρίξει κανονικά.

Ξαναλέει ο Μπαλτάκος ο πρόεδρος: «Εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, δεν έχω σχέση με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέση με την ΚΕΔ. Δεν θέλω να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και ούτε πρέπει κιόλας. Όμως ξέρω, επειδή έχω μιλήσει με τον κ, Μπένετ, ότι αυτοί οι διαιτητές επιλέγονται -τους βρίσκει να πω απλά και λαϊκά- πολύ πριν τον αγώνα».

Ο Μπαλτάκος δεν έχει σχέση με την ΚΕΔ. Γελάνε αι τα τσιμέντα. Τι θα πει δεν έχω σχέση με την ΚΕΔ; Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι, έπρεπε να έχει σχέση με την ΚΕΔ. Έπρεπε να συνεργάζονται. Τι θα πει δεν έχω σχέση; Για να πιστέψει ο κόσμος ότι δεν ασχολείται με τους διαιτητές; Κανένας δεν το πιστεύει.

Κι αφού δεν έχει σχέση με την ΚΕΔ, πώς ξέρει ο πρόεδρος Τάκης, ότι ο Μπένετ τον είχε βρει τον Κρούζλιακ εδώ και καιρό; Και δεν έπρεπε να τον ρωτήσει και να πληροφορήσει τον κόσμο τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν έρθει ο Σλοβάκος;

Μπαλτακιές είναι αυτά. Τι θα πει «είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή»; Πώς το ξέρει αυτό ο Μπαλτάκος; Άρα τον ρώτησε. Δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Δουλεύει τον κόσμο κανονικά ο πρόεδρος Τάκης.

Κανονικά, πρέπει να πάει και στην Τούμπα αύριο ο πρόεδρος Τάκης, δίπλα – δίπλα με τον Μάκη τον Γκαγκάτση. Ν’ αποθεωθεί από τον κόσμο, μήπως και ο Βελόπουλος του προσφέρει κανένα στασίδι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα