Μπαλτάκος: «Καλά κάνει η ΕΠΟ και δεν δίνει τα έγγραφα στον Ολυμπιακό»

Την Τετάρτη, 6 Μαΐου ο Ολυμπιακός έστειλε στην ΕΠΟ επίσημο αίτημα να του κοινοποιήσει τα έγγραφα για την υπόθεση του CAS, που αφορούν την προσφυγή του ΠΑΟΚ. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στο Metropolis 95.5 και υποστήριξε ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν το δικαίωμα να πάρουν τέτοιες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος είπε:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Για το αίτημα του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ: «Δεν δικαιούται να το κάνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει λοιπόν και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα.

Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την παρέμβαση τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνεκδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να κλείσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης