Μπαλτάκος: «Πρωταθλητής δεν μπορεί να υπάρξει, θα μπει παύλα»

Για τα υπομνήματα που έστειλε ο ΠΑΟΚ βγήκε να μιλήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη, ο Τάκης Μπαλτάκος, αλλά στο…πρωτάθλημα το γύρισε.

Τι είπε λοιπόν ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ;

Ότι οι Κυριακές…δεν βγαίνουν για να γίνουν τα παιχνίδια, η θερμοκρασία…θα ανέβει και κατέληξε στο συμπέρασμα: «Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να υπάρξει. Θα μπει παύλα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα υπομνήματα που στάλθηκαν: «Στάλθηκαν τέσσερα υπομνήματα, ένα για την έφεση του ΠΑΟΚ, ένα για την έφεση και ένα για την παρέμβαση του Ολυμπιακού και ένα για την παρέμβαση της Λάρισας. Αναπτύξαμε με ένα υπόμνημα 60 σελίδων τους λόγους για τους οποίους έγινε έφεση.

Έχει γίνει λάθος και δεν ασκήθηκε δίωξη από τον Αθλητικό Εισαγγελέα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και τώρα. Με βάση το δίκαιο της UEFA δεν υπάρχει η πολυϊδιοκτησία. Δεν βλάπτεται ο ΠΑΟΚ εάν ασκήσει δίωξη ο Εισαγγελέας με βάση το δίκαιο αυτό.

Σαφώς είμαι πιο αισιόδοξος. Διαφορετικά βλέπουν τα πράγματα τρεις Εφέτες και μια μόνο Πρωτοδίκης. Είναι τελείως διαφορετικό. Θα μπορούσα να σας πω εάν παιζόταν ποδόσφαιρο πότε θα βγει η απόφαση. Δεν υπάρχει βιασύνη πια. Πιστεύω ότι θα πάρει λίγο παραπάνω».

Για το εάν έχουμε πρωτάθλημα: «Είναι δύσκολο καθώς δεν ξέρω εάν βγαίνουν οι Κυριακές πλέον. Δεν είναι μόνο τα συμβόλαια αλλά και η θερμοκρασία στην Ελλάδα που δεν θα επιτρέπει τη διεξαγωγή των αγώνων. Εάν αρχίσει τις 30 του Απρίλη το βλέπω δύσκολο για τεχνητούς λόγους. Πρωταθλητής δεν θα μπορεί να υπάρξει. Θα μπει παύλα».

Διαβάστε επίσης