Μπαλτάκος: “Αν χάσει ο ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων, πάμε πάλι στο CAS”

Αν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί στην νέα Επιτροπή Εφέσεων, για την γνωστή υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, τότε θα προσφύγει εκ νέου στο CAS! Αυτό αποκάλυψε ο νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Τι σημαίνει αυτό; ότι η υπόθεση μπορεί να τραβήξει έξι μήνες ακόμα. όπως είναι γνωστό, με την τροπολογία Γεραπετρίτη, αφαιρέθηκαν επτά βαθμούς από τον δικέφαλο.

Ο Μπαλτάκος δήλωσε: «Το CAS αποφάσισε να επιστραφεί η υπόθεση στην επιτροπή εφέσεων, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα να εκδικαστεί με την ελληνική νομοθεσία και να κριθεί η υπόθεση στη ουσία. Τώρα που ορίστηκε η επιτροπή εφέσεων, όταν συγκροτηθεί, θα καλέσει τον ΠΑΟΚ εφαρμόζοντας την απόφαση του CAS. Τι είχε πει το CAS; Πάρτε την απόφαση πίσω και δικάστε στην ουσία. Αυτό που ζητούσαμε εμείς. Από εκεί και πέρα, λέμε ότι όταν μπαίνει κάποιος στην ουσία δεν υπάρχει υπόθεση. Είναι αναμενόμενο, διότι δεν υπήρξε ποτέ πολυιδιοκτησία» .

Και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι στο CAS και θα κερδίσει εκεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό, είναι θεωρητικό. Η νομοθεσία Γεραπετρίτη λέει, εξάλλου, ότι η ποινή επιβάλλεται στην αγωνιστική περίοδο που διαπιστώνεται η παράβαση. Αν διαπιστωθεί το καλοκαίρι μόνο τότε πάει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κι ο Τάκης Μπαλτάκος κατέληξε: “Αρα τον Νοέμβριο η επιτροπή εφέσεων, ας πούμε ότι διαπιστώνει παράβαση, είναι από το περσινό πρωτάθλημα. Αυτό που λέει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Και γιατί λέει για επτά βαθμούς, μπορεί να είναι πέντε. Μην ακούτε την προπαγάνδα του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα