«Μπαμ» με Μεντόζα ο Αλαφούζος: Σε 10 χρόνια, 276 συμμετοχές, 62 γκολ, ένα ανά 4.5 ματς!

Μεγάλο «μπαμ» πάει να κάνει ο Αλαφούζος με τον Κολομβιανό Στίβεν Μεντόζα της γαλλικής Αμιάν. Το κοφτερό μάτι του Πιέρ Ντρεοσί, εντόπισε έναν επιθετικό, που σε 276 ματς επαγγελματικής καριέρας έχει πετύχει 62 γκολ. Δηλαδή, ένα, ανά 4.5 παιχνίδια.

Ο Μεντόζα έχει δέκα χρόνια ζωής στο ποδόσφαιρο, παίζει επαγγελματικά από τα 18 του χρόνια, σήμερα είναι 28. Τα πέντε από τα χρόνια αυτά, παίζει δανεικός.

Έχει παίξει δανεικός δυο φορές στην πατρίδα του κι από μία στην Ινδία, στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία. Η θέση είναι αριστερά, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και ως «δεκάρι», αλλά και σέντερ φορ! Τα κάνει όλα!

Σύμφωνα με τη “Sportday” η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδωσε το “ok” για να προχωρήσουν τώρα οι διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα και να γίνει παίκτης του Τριφυλλιού ο 28χρονος άσος από τον Γενάρη.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η Αμιάν εμφανίζεται να έχει μειώσει τις απαιτήσεις της περίπου στις 400.000 ευρώ από τις 600.000 ευρώ που ζητούσε αρχικά. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός φέρεται διατεθειμένος να ανέβει μέχρι τις 300.000 ευρώ και μένει να φανεί αν μπορεί να καλυφθεί το χάσμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα