Μπάρκας: «Περιμένω σαν τρελός να σηκώσω την κούπα»

Δεν μπορεί να περιμένει ο Βασίλης Μπάρκας. Σε συνέντευξή του στη Live Sport ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δηλώνει πως ανυπομονεί να σηκώσει το πρωτάθλημα, που θεωρεί πως δικαίως καταλήγει στα χέρια της δικής του ομάδας. Παράλληλα παραδέχεται πως έσφαλε και ο ίδιος για την καθυστερημένη καθιέρωσή του ως βασικός, ενώ αναφέρεται στο επεισοδιακό παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για:

-το αν σκέφτεται τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν θα σηκώσει το πρωτάθλημα: «Για τη στιγμή που θα σηκώσει το τρόπαιο, αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει τον τίτλο: «Την περιμένω σαν τρελός! Είναι κάτι που όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες το θέλω όλο και πιο πολύ! Περιμένω να δω τον κόσμο και την τρέλα του. Είναι 24 χρόνια. Μια ολόκληρη γενιά. Θα βάλουμε τέλος στην πλάκα που γίνεται στο σχολείο, όταν σου λένε πόσο χρονών είσαι και δεν έχεις δει πρωτάθλημα. Άλλωστε και εγώ αγέννητος ήμουν όταν πήρε η ΑΕΚ το τελευταίο της. Περιμένω πώς και πώς το πρωτάθλημα, τα πανηγύρια στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά το νέο γήπεδο».

-τον πανηγυρισμό του στην ακύρωση του γκολ του Βαρέλα στην Τούμπα: «Είναι μια καθοριστική στιγμή. Ένιωσα περίεργα… Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω το offside. Όμως το κατάλαβαν οι συμπαίκτες μου και γι’ αυτό διαμαρτυρήθηκαν αμέσως. Ζήτησαν το αυτονόητο. Όταν, λοιπόν, ο διαιτητής μίλησε με τον βοηθό και το ακύρωσε, νιώσαμε όλοι μας δικαιωμένοι. Ότι οι κόποι μας στη διάρκεια του ντέρμπι δεν πήγαν στράφι».

-τα όσα προηγήθηκαν του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ζήσαμε ένα πολύ περίεργο βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ξημερώματα ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμούς και γέμισε και το γήπεδό του. Εμείς το συζητήσαμε το πρωί της Κυριακής και αυτό που είπαμε είναι “πάμε να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα”. Ο ΠΑΟΚ έχει μια καλή ομάδα, αλλά εμείς μπήκαμε με το μαχαίρι στα δόντια και δεν του επιτρέψαμε να δείξει απολύτως τίποτα. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς όπως είχαμε υποχρέωση να κάνουμε».

-την πορεία προς την καθιέρωση: «Το θεωρώ γελοίο να μην παραδεχθώ κάτι που έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Ο κόσμος βλέπει και δεν είναι χαζός. Μέχρι το παιχνίδι στη Λεωφόρο ήμουν πολύ καλά. Μετά πήραν τα μυαλά μου αέρα! Στη συνέχεια όταν ξεκίνησε το rotation με εμένα και τον Ανέστη, επηρεάστηκα ψυχολογικά. Φέτος είπα από την αρχή ότι θα κάτσω και θα δουλέψω για έναν και μόνο λόγο. Για να μην αδικήσω τον εαυτό μου. Για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου…».

Διαβάστε επίσης