Μπαρτσελόνα σε Νεϊμάρ: «Γύρνα στην Παρί και όλα θα γίνουν»

Να επιστρέψει κανονικά στο Παρίσι την ημερομηνία που πρέπει και να μην απέχει από τις υποχρεώσεις του στην προετοιμασία της ομάδας του, ζήτησε η Μπαρτσελόνα από τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει διαμηνύσει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία και ότι δεν θέλει να παίξει ξανά για την Παρί.

Αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στην πατρίδα του και μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά και τον ημιτελικό της Βραζιλίας με την Αργεντινή, συναντώντας και τον κολλητό του, Μέσι, μετά το παιχνίδι από το οποίο η «σελεσάο» προκρίθηκε στον τελικό του Copa America.

Όπως αναφέρει η Sport, ο Νεϊμάρ έχει ακούσει από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα – με τους οποίους είχε κανονικά ραντεβού ο πατέρας και εκπρόσωπός του, ταξιδεύοντας στη Βαρκελώνη – να μην… επαναστατήσει εις βάρος των Παριζιάνων και να επιστρέψει κανονικά στη βάση του, την ημερομηνία που λήγει η καλοκαιρινή του άδεια.

Αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθούν τα πράγματα και τα δεδομένα της υπόθεσης σε ένα πολύ ήπιο κλίμα για να γίνουν εν συνεχεία οι όποιες επαφές για την πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νόου».

Διαβάστε επίσης