Μπαρτζώκας για Ολυμπιακό και κορωνοϊό: «Εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι, άλλοι χάνουν ανθρώπους»

Ο Ολυμπιακός έδωσε το βράδυ της Δευτέρας έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τον Κολοσσό και τα έσοδα διατέθηκαν για την πανδημία.

Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε στις δηλώσεις του πόσο έχει επηρεαστεί ο Αθλητισμός (και ειδικά η Ευρωλίγκα) από την πανδημία με έναν ειλικρινή και ξεχωριστό τρόπο, λέγοντας:«Είναι άλλο ένα σημείο των καιρών. Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε ένα παιχνίδι, να χάσουμε ποιότητα στις προπονήσεις μας, αλλά άλλοι χάνουν ανθρώπους. Δεν μπορούμε να το δούμε αρνητικά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για να συμπληρώσει:

«Οι ομάδες χάνουν παίκτες, ο Covid είναι πρωταγωνιστής στη Euroleague. Σε εμάς επέστρεψαν οι δύο από τους τέσσερις που είχαν νοσήσει».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της ομάδας για τη διοργάνωση των Δευτεριάτικων αγώνων: «Είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας, δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα και να αγωνιστούν παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο στη Euroleague.

Είναι μία έντονη κοινωνική παρέμβαση. Πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος για τη συνδρομή που κάνουμε. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα