Μπαρτζώκας: «Ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω»

Sports Παρασκήνια

Την αποκάλυψη ότι σκέφτηκε να φύγει από τον Ολυμπιακό έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την απώλεια του Final Four στην Ευρωλίγκα και στο καπάκι την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των τελικών στο ΟΑΚΑ.

Το είχε ξανακάνει άλλωστε με… καλύτερες συνθήκες. Ανέφερε μάλιστα ότι: «Στην πρώτη μου θητεία στον Ολυμπιακό, παρότι πήραμε την Ευρωλίγκα, έφυγα μετά από μια ήττα με τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία έφυγα γιατί όταν γυρίσαμε στο ΣΕΦ υπήρχαν 500 άτομα τα οποία είχαν άγριες διαθέσεις εναντίον μας. Δεν συνέβη τίποτα ακραίο. Εναντίον μου και εναντίον της ομάδας όλης. Ως προπονητής όμως παραιτήθηκα για αυτόν τον λόγο. Γιατί θεώρησα ότι δεν μπορεί να διαχωριστεί ο Ολυμπιακός και οι ίδιοι οι φίλοι του Ολυμπιακού να είναι εναντίον της ομάδας».

Όταν πληροφορήθηκε ό,τι στα social media μετά την αποτυχία να πάρει την Ευρωλίγκα στο Άμπου Ντάμπι και την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, υπήρξε κριτική στο πρόσωπό του σε βαθμό ισοπέδωσης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν έτοιμος να τα παρατήσει. Τι τον κράτησε;

«Στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ μετά από αυτές τις δύο ήττες σοκαρίστηκα, γιατί τη στιγμή που μπήκα νόμιζα ότι μπήκε γκολ στο Καραϊσκάκη. Ήταν τέτοια η έκρηξη συμπαράστασης , τελείως αντίθετη με αυτά που λέγονταν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα