Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική η νίκη μας»

Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν, με τον Έλληνα κόουτς να τη χαρακτηρίζει σημαντική, λόγω των πολλών απουσιών.

O Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε χαρακτηριστικά:

Για το παιχνίδι: «Οφείλω να συγχαρώ όλο το σύλλογο για αυτή τη νίκη, Παίκτες, φιλάθλους, τους συνεργάτες μου. Πολύ σημαντική νίκη, λόγω των πολλών προβλημάτων που είχαμε. Χρειάστηκε να παίξουμε καλή άμυνα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αφού είναι εμφανές πως μας έλειπε η δημιουργία. Αλλάξαμε τη νοοτροπία σε σχέση με την επίθεσή μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Περαστικά στον Μιλουτίνοφ. Ας ελπίσουμε αν μην είναι κάτι σοβαρό».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Δεν πρέπει να αλλάξουμε σκεπτικό, πρέπει να κάνουμε την ομάδα μας καλύτερη για αυτό πήραμε δύο παίκτες ακόμη. Ο Έλις μας βοηθάει αρκετά και φαίνεται. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς. Όταν κάνουμε 1-2 νίκες αρχίζουμε τα… όνειρα οκτάδας, ακολουθεί ήττα και χάνουμε το νόημα».

Για τις προπονήσεις: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως χαλαρά για αυτό και δεν είχαμε φάουλ. Δεν ακουμπάγαμε κανέναν στην αρχή. Στη συνέχεια πήγαμε στις επαφές. Προτιμώ να βγουν όλοι με πέντε φάουλ, παρά να μην ακουμπούν τον αντίπαλο. Ξεκινήσαμε με ψηλό σχήμα για αυτό το λόγο».

Για τον Νικολαΐδη: «Φυσικά είμαι χαρούμενος όταν βλέπεις έναν 17χρονο να παίζει, εμείς είχαμε δύο μάλιστα, αλλά ο Ποκουσέφσκι προερχόταν από τραυματισμό. Δεν είναι ακόμη έτοιμος, γίνεται αναγκαστικά η συμμετοχή αλλά βγαίνει σε καλό».

Διαβάστε επίσης