Μπεκ: “Ανυπομονώ για τους αγώνες…”

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Δανίας παραχώρησε ο Ούφε Μπεκ με τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού να αποκαλύπτει την… αδημονία του για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ο Μπεκ τόνισε στην ιστοσελίδα «bold.dk»:

Για την διακοπή και τις ημέρες του κορωνοϊού: «Οι περισσότεροι από εμάς τους παίκτες θέλαμε να είμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε μια τόσο δύσκολη ώρα, οπότε ήταν ωραίο που μας επιτρεπόταν να πάμε σπίτι. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα μας επιτραπεί να παίξουμε ξανά από τις 7 Ιουνίου. Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα πλέι-οφ όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα, οπότε αυτό είναι ένα τεράστιο νέο. Φυσικά έχω φροντίσει την προπόνηση μου κατά τη διάρκεια της διακοπής και νιώθω έτοιμος. Τώρα ανυπομονώ για τους αγώνες που ξεκινούν ξανά».

Για την έντονη ζέστη που θα υπάρχει εν μέσω των αγώνων: «Προφανώς, η ζέστη αρχίζει να ανεβαίνει αυτή τη στιγμή. Είχαμε 35 βαθμούς την περασμένη εβδομάδα, οπότε τώρα προγραμματίσαμε ξανά την προπόνηση από το πρωί έως τις 18:30. Οι αγώνες παίζονται επίσης μόνο αργά το βράδυ».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα σε σχέση με τη Δανία: «Το ανώτερο επίπεδο είναι υψηλό. Ωστόσο, το κατώτατο επίπεδο της βαθμολογίας δεν είναι εντυπωσιακό. Σε γενικές γραμμές, οι κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα είναι πιθανώς λίγο πιο ισχυρές οικονομικά και λίγο καλύτερες από ότι εδώ. Πιστεύω, όμως, ότι οι κατώτερες ομάδες στη Super League 1 είναι λίγο πιο αδύναμες από ότι οι κατώτερες ομάδες εδώ. Υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη διαφορά επιπέδου στην Ελλάδα. Στη Δανία είναι πιο κοντά. Τέλος, γίνεται πλέον πολύ αυστηρή προπόνηση για να μπορέσεις να μπεις σε μια πιεστική περίοδο ντέρμπι».

Διαβάστε επίσης