Μπενζεμά: «Γι’ αυτό δεν τραγούδησα τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας»

Την απορία για τη στάση που κρατούσε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στα παιχνίδια της Γαλλίας έλυσε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Σε συνέντευξή του στο «Vanity Fair» ο επιθετικός της Ρεάλ απάντησε για τον λόγο που δεν τραγουδούσε τη «Μασσαλιώτιδα» όταν αγωνιζόταν στην εθνική ομάδα.

«Αν ακούσετε προσεκτικά τους στίχους του εθνικού ύμνου, καλεί τον κόσμο να πάει στον πόλεμο και εμένα δεν μου αρέσει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, μίλησε ανοιχτά και για τα «πυρά» που δέχεται συχνά για την απόδοσή του από τον Τύπο και τους φιλάθλους:

«Εμάς τους μεγάλους παίκτες πάντα μας ασκούν κριτική. Όταν όμως κάνω ένα κακό παιχνίδι δεν χρειάζεται να μου το λένε τα ΜΜΕ, το ξέρω κι από μόνος μου. Εγώ πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Δε με νοιάζει τι θα γραφτεί για μένα», τόνισε.

Πάντως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Ρεάλ για τη στήριξη που του προσέφερα όταν φυλακίστηκε για μία μέρα λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με sex tape (όπου τελικά αθωώθηκε). Είπε λοιπόν χαρακτηριστικά:

«Όταν αποφυλακίστηκα και πήγα στο προπονητικό κέντρο, με περίμενε ο Φλορεντίνο Πέρεθ και μου συμπαραστάθηκε. Ο πρόεδρος είναι δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι σαν οικογένεια για μένα».

Διαβάστε επίσης