Μπέος: «Δεν αναφερόμουν στον ΠΑΟΚ»

Σάλος προκλήθηκε με τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, ότι έχει προτάσεις από ομάδες που διεκδικούν τίτλους, καθώς πολλοί τη συνέδεσαν με τον ΠΑΟΚ.

«Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ», τόνισε.

Λίγο αργότερα το αφεντικό του Βόλου, προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, στην οποία ωστόσο δεν κατονόμασε την ομάδα που του έχει κάνει πρόταση ν’ ασχοληθεί με τα διοικητικά της.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε ότι τα λεγόμενά του περί προτάσεων ν’ ασχοληθεί με ομάδες που διεκδικούν τίτλους παρερμηνεύτηκαν και κακώς συνδέθηκαν με τον ΠΑΟΚ.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας.

Άλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα