Μπέος για Κούγια: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω»

Σταθερός στις απόψεις του είναι ο Αλέξης Κούγιας. Ως εκ τούτου, η θέση του Αχιλλέα Μπέου όπως εκφράστηκε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είναι γνωστός στη λογική του… «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω», ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ο Αλέξης μια ομάδα αγάπησε στη ζωή του. Τον Άρη Πετρούπολης. Απλά έτυχε μετά να αναλάβει πρόεδρος της ΑΕΚ, της Κορίνθου, της Βέροιας, του Π.Α.Σ. Γιάννινα, της Λαμίας, της Παναχαϊκής, του Ιωνικού Νίκαιας κι αισίως της ΑΕΛ. Στη Λάρισα όμως θα μακροημερεύσει γιατί εκεί έχει τον κόσμο μαζί του. Όχι σαν κάτι άλλους αγνώμονες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας που τον κυνηγούσαν χωρίς λόγο και αιτία.

Ο γνωστός ποινικολόγος δικαιολόγησε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη την εποχή που ήταν στην κόντρα μαζί του, καθώς έκανε παρέα με τον Αχιλλέα Μπέο.

«Όταν με είχε πει σκουπίδι ήταν τρεις μήνες στο ποδόσφαιρο και δεν ήξερε τι γινόταν», είπε ο Κούγιας για το αφεντικό του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια άλλαξαν τα πράγματα και σήμερα ο Αλέξης δηλώνει κάτι περισσότερο από στενός φίλος του Μαρινάκη. Από αυτό το αφεντικό του Ολυμπιακού θα χάσει ή θα κερδίσει; Δύσκολο το ερώτημα… Γιατί από σκουπίδι… κολλητός, απέχει πολύ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα