Μπέος: «Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, διέψευσε σήμερα (9/7) τις χθεσινές τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει συμφωνία για αγοραπωλησία του ΑΦΜ που διαθέτει ο ΝΠΣ Βόλος. Όπως, χαρακτηριστικά, ανέφερε «με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες». Ακόμα, υποστήριξε πως «η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη».

Παρά το γεγονός πως οι τοποθετήσεις του Αχ. Μπέου, ήταν αντιφατικές. Αφ’ ενός δήλωσε πως «αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω». Στη συνέχεια, όμως, είπε πως η πώληση των μετοχών αφορά τους μετόχους αλλά η μετεγκατάσταση της ομάδας τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, στο ρ/σ «Arena FM», είπε: «Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μην συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.

Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στο Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος.

Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα αλλά απέτυχε.

Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εάν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομετόχους της αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα.

Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους. Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει το δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα