Μπέος: Πέρυσι εκθείαζε τον Ευαγγέλου (ακύρωσε το γκολ του Σουντανί) κι εφέτος τον μηνύει! Τζάμπα τα καλά λόγια για τον Κλάτενμπεργκ

Ο Αχιλλέας Μπέος θα μηνύσει τους Βάτσιο (διαιτητή) και Ευαγγέλου (VARista) για το παιχνίδι του Βόλου με τον Άρη, 0-1. Θα τους τρέχει στα δικαστήρια τα πολιτικά, λέει. Αφού πρώτα παραιτηθεί από την ομάδα. Τζάμπα και τα καλά λόγια που έλεγε για τον Κλάτενμπεργκ.

Πρώτα θα ξαναγίνει ένας απλός δήμαρχος και ως τέτοιος θα καταθέσει τη μήνυση. Και μετά θα ξαναγίνει πρόεδρος του Βόλου. Νομότυπα πράγματα.

Κι εναντίον ποιανού θα καταθέσει μήνυση; Εναντίον (και) του Ευαγγέλου! Ναι, του γνωστού Ευαγγέλου, που ήταν επίσης VARistas στο παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός και είχε ακυρώσει το γκολ του Σουναντί.

Τότε, ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητάρα και ακριβοδίκαιος και παλικάρι κατά τον Αχιλλέα. Στο εφετινό ματς με τον Άρη ήταν για… μήνυση. Αναλόγως τι μας συμφέρει, κάθε φορά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αχιλλεύς ούτε που καταδέχτηκε να δει τους διαιτητές, ούτε τον Ευαγγέλου, φυσικά. Δεν ήθελε να πέσει τόσο χαμηλά.

Ύστερα, είναι και το άλλο με τον Αχιλλέα. Πέρυσι, είχε μηνύσει τον διαιτητή Τσαμούρη για “αλλοίωση αποτελέσματος” του αγώνα Λαμία – Βόλος 2-0.

Μετά από καιρό, κι ενώ ο μακαρίτης Σάββας Θεοδωρίδης άρχισε κι αυτός ν’ απειλεί με μηνύσεις, ο Αχιλλέας απέσυρε τις μηνύσεις! Σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ευαγγέλου, του οπίου τραμπούκοι είχαν σπάσει την πόρτα της πολυκατοικίας που μένει. Μεγάλη καρδιά ο Αχιλλέας, τελικά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα