Μπέος: “Άνοιξαν τη Βουλή για να διορίσουν τις γκόμενες τους”

Τεράστια οικονομική διαφορά προέκυψε για την πώληση του ΑΦΜ του Βόλου στον Ηρακλή, κατά τη συνάντηση που έκαναν οι Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης με τον Αχιλλέα Μπέο, παρά την αισιοδοξία που έβγαινε προς τα έξω από πλευράς «Γηραιού».

Οι διοικούντες τον Ηρακλή είχαν εκφράσει την πρόθεση να αγοράσουν το ΑΦΜ του Βόλου, που από τη νέα σεζόν θα παίζει στη Super League, ωστόσο στο ραντεβού που έγινε παρουσιάστηκε χάσμα στο οικονομικό.

Ως εκ τούτου οι συζητήσεις διακόπηκαν, και ο Ηρακλής βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς έχει υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία (που τη νέα σεζόν θα ονομάζεται Football League) και είναι πνιγμένος στα χρέη.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε αναφέρει για το επικείμενο ραντεβού με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος, ένας οικογενειακός μου φίλος στην Αμερική και με παρακάλεσε να τον δω. Δεν έχει νόημα, όμως, τους τα είπα και από το τηλέφωνο αυτά. Ο ΝΠΣ Βόλος δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο. Η συμβουλή μου είναι “ου μπλέξεις”. Στον ιστορικό Ηρακλή, τον οποίο υπηρέτησα πριν μερικά χρόνια, υπάρχει μια αρρωστημένη νοοτροπία. Έφυγαν οι αγνοί φίλαθλοι και έμεινε μια μερίδα οπαδών που με το νταηλίκι θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για την αδυναμία μετακίνησης του ΝΠΣ Βόλου: «Απαγορεύεται από τον νόμο, δεν επιτρέπεται σε μια ΠΑΕ να φύγει π.χ. από τον Βόλο και να πάει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, στην Ελλάδα οι νόμοι είναι για να αλλάζουν. Είναι θέμα που λύνεται. Εδώ άνοιξαν τη Βουλή για να διορίσουν τις γκόμενές τους και τα παιδιά τους την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινάει».

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: «Είναι ένας οικογενειάρχης, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Όμως, όλοι οι πετυχημένοι επιχειρηματίες έχουν ένα ταβάνι. Δεν ξέρω αν μπορεί να σηκώσει το βάρος του Ηρακλή, να χαλάει 1,5-2 εκ. ευρώ τον χρόνο. Ξέρω ότι είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, ότι έχει μια οικονομική ευχέρεια, όχι όμως για τέτοια ανοίγματα. Από εκεί και πέρα, αν θέλουν να καταστρέψουν έναν ακόμη άνθρωπο, είναι το μόνο εύκολο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Είναι και κάτι άλλο. Πώς θα διοικεί από την Αμερική; Δεν διοικείται μια ομάδα από την Αμερική, με το να έρχεσαι 3-4 φορές τον χρόνο. Αν αφήνεις άλλους να έχουν δίπλα τους το κουτάλι με το μέλι, θα είναι δύσκολο να μην το γλείψουν. Αν δεν είσαι από πάνω να ελέγχεις, οι τρίτοι όλο και θα κοιτάξουν άλλα θέματα. Και στον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια πολλοί ασέλγησαν πάνω του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα