Μπέζος για Καζαριάν: «Όλοι έχουν το δικαίωμα να εκτεθούν!» (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφαση της πρώην νικήτριας του "GNTM" να ασχοληθεί με το θέατρο

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος και σε ερώτησή της για το πώς εκείνος κρίνει την απόφαση της πρώην νικήτριας του ριάλιτι μοντέλων “Greece’s Next Top Model”, Ειρήνης Καζαριάν, να ασχοληθεί με το θέατρο ξεκινώντας μάλιστα κατευθείαν από… τα βαθιά, εκείνος είπε ξεκάθαρα την άποψή του.

Η (για αρκετούς, ανάμεσα σε αυτούς και για τον Γιώργο Λιάγκα) όχι ιδιαίτερα όμορφη Ειρήνη πρόκειται να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, και βασίζεται στο πασίγνωστο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν.

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα».

Το αν θα είναι καλή ή όχι στην απόδοση του ρόλου, είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε ακόμη να το γνωρίζουμε. Το αν όμως έχεις μάθει να είσαι ευγενής και να μην χρησιμοποιείς την ειρωνεία για να κουκουλώσεις την άγνοιά σου για κάτι, αυτό είναι χαρακτηριστικό που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και το συγκεκριμένο νεαρό μοντέλο έδειξε χθες απέναντι στους δημοσιογράφους που θέλησαν να μάθουν λίγα περισσότερα πράγματα για τον ρόλο της, ότι μάλλον έχει πολλή δουλειά ακόμη με τον εαυτό της.

Μικρή είναι όμως ακόμη, θα μάθει (θέλουμε να ελπίζουμε!).

Διαβάστε επίσης