Μπλέκουν τον Βασσάρα στην αποχώρηση της Μπασακσεχίρ από το Champions League

Τον Κύρο Βασσάρα μπλέκουν οι Ρουμάνοι στην υπόθεση της αποχώρησης της Μπασακσεχίρ από τον αγώνα του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν,

O παλαίμαχος Έλληνας διαιτητής είναι αρχιδιαιτητής στην Ρουμανία και οι διαιτητές που είχαν οριστεί για τον αγώνα στο Παρίσι ήταν Ρουμάνοι, ενώ ένας απ΄   αυτούς κατηγορείται για την ρατσιστική επίθεση στον βοηθό της Μπασακσεχίρ η οποία αποχώρησε από τον αγώνα.

Ο Ίον Κρατσιουνέσκου, ένας από τους μεγαλύτερους Ρουμάνους διαιτητές  σε δηλώσεις του επιτέθηκε στον Κύρο Βασσάρα και τον βοηθό του, Αλεξάντερ Ντεακόνου χαρακτηρίζοντάς τους υπεύθυνους για το περιστατικό καθώς έχουν στηρίξει τον Σεμπαστιάν Κολτέσκου για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διαιτησίας.

Μάλιστα καλεί τον Έλληνα διαιτητή και τον βοηθό του να πάνε να… βουτήξουν σε έναν από τους πιο μεγάλους ποταμούς της χώρας, τον Νταμποβίτα, ο οποίος διατρέχει το Βουκουρέστι.

«Αυτό είναι πρόβλημα δικό μας. Ανεξάρτητα με το τι κάνουν κάποιοι άνθρωποι αυτοί επιλέγονται. Και λαμβάνουν διεθνείς διακρίσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει ένας άνθρωπος από έξω… και αυτός είναι που κρίνει. Αναφέρομαι στον Κύρο Βασσάρα, σε αυτό που τον πληρώνουμε 100.000 ευρώ τον έναν χρόνο», αναφέρει ο Κρατσιουνέσκου και συνεχίζει…

«Θυμηθείτε τι σας λέω. Αυτή είναι η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της διαιτησίας στην Ρουμανία. Μπορούμε να δίνουμε πέντε πέναλτι, δέκα οφσάιντ αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό. Ποτέ. Ο Κολτέσκου όχι μόνο πρέπει να σταματήσει. Αλλά πρέπει να σταματήσουν και όλοι όσοι έχουν σχέση με την ηγεσία της ρουμανικής διαιτησίας. Ξένοι ή Ρουμάνοι. Ας πιαστούν χέρι-χέρι και να πάνε να πέσουν στον Νταμποβίτα. Είναι μεγάλη ντροπή για όλη τη χώρα. Είναι μια ντροπιαστική ημέρα», ανέφερε ο Κρατσιουνέσκου μεταξύ άλλων.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα