Μπλόκο για τον Μπέο και τον άλλο Ολυμπιακό (Βόλου)

Τις ενέργειες του δημάρχου για εξασφάλιση αποζημίωσης από την ΕΠΟ θέλουν να μπλοκάρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Πειραιώς

Η αναφορά του Ολυμπιακού στις προσλήψεις, στις μισθοδοσίες και τα χρήματα που ξοδεύει η ΕΠΟ έχουν στο βάθος ένα άλλο φόντο.

Ιδιαίτερα αγαπητό στην πλειοψηφία των Ελλήνων, καθώς απεικονίζει μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας, εκεί που το βουνό παντρεύεται τη θάλασσα κι αντίστροφα. Στον ορίζοντα του παζλ με τις «κόκκινες» ενστάσεις για τα έξοδα της Ομοσπονδίας αχνοφαίνεται ο Βόλος. Με το Πήλιο και τον Παγασητικό Κόλπο.

Και φυσικά κάπου εκεί, στις ομορφιές του τόπου κρύβεται και ο Αχιλλέας Μπέος. Τις ενέργειες του δημάρχου για εξασφάλιση αποζημίωσης από την ΕΠΟ θέλουν να μπλοκάρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Του Πειραιώς, φυσικά, διότι εκτός από τον Αχιλλέα χρήματα διεκδικεί και ο Ολυμπιακός του Βόλου. Άσχετα αν γεννάται το ερώτημα για το ποιος θα εμφανιστεί στα δικαστήρια για να εκπροσωπήσει την ΠΑΕ. Θα ’ναι ο Μπέος; Θα ’ναι κάποιος άλλος; Εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη;

Οι απαντήσεις θα δοθούν όταν εκδικαστεί το αίτημα του δημάρχου, όπου αναμένεται σχετικά πρόσθετη παρέμβαση. Αλλά στον Πειραιά έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν μήπως γίνει κάποια ρύθμιση α-λά Γιάννη Παπαδόπουλου ή αμελήσουν από την ΕΠΟ όπως ξεχάστηκε ο δικηγόρος του δημοσίου όταν κρίθηκε η υπαγωγή της ΑΕΚ στο άρθρο 44 πριν πολλά χρόνια, από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Γι’ αυτό φωνάζουν από τώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έχουν δει πολλά τα μάτια τους και δεν θέλουν να δουν κι άλλα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα