Μπόλονι: «Αλλάζουμε σιγά σιγά νοοτροπία»

Αναγνώρισε ότι δεν ήταν καλή εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.
Ο Ρουμάνος τεχνικός επεσήμανε πάντως ότι σημασία αυτή την χρονική στιγμή έχει η νίκη υπογραμμίζοντας ότι αυτό που κρατάει είναι το γεγονός ότι σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει να αλλάζει νοοτροπία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε στην κάμερα της Nova:
«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά. Σε εμάς οι νίκες δεν έρχονται με ευκολία, πιστεύω πως σιγά-σιγά αλλάζουμε νοοτροπία και γινόμαστε περισσότερο μαχητικοί. Με τα μέσα που έχουμε προσπαθούμε να αναπνεύσουμε και να ανέβουμε στην βαθμολογία».

Για τις δύο νίκες στη σειρά:
«Αυτό μας αποδεικνύει πως τις προηγούμενες εβδομάδες πηγαίναμε σωστά. Σήμερα δεν είδαμε έναν καλό αγώνα, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σωστό παιχνίδι. Είχαμε δύο βασικούς εκτός, όμως δεν ψάχνω δικαιολογίες, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τέσσερις 19χρονους:
«Μπράβο στους μικρούς που έπαιξαν σήμερα. Θέλω να συγχαρώ και τους ανθρώπους της ακαδημίας, που κάνουν καλή δουλειά και μας δίνουν ελπίδα. Αν η διοίκηση μου δώσει το δικαίωμα θα ήθελα να παρέμβω στην εξέλιξή τους, γιατί είχαν κάποιες ελλείψεις.
Θέλω να δημιουργήσω μια ομάδα elit, να καθορίσω διάφορα θέματα, όπως η τακτική και η εξέλιξη, να γνωρίζω καλύτερα τους παίκτες. Περιμένω τις εθνικές για να σταματήσει το πρωτάθλημα για να ελέγξω τους νέους, αλλά απ’ ότι έμαθα οι αγώνες της δεύτερης εθνικής σταματάνε και εμείς θέλαμε να δώσουμε κάποιο φιλικό. Όμως δεν θα πω παραπάνω γιατί αλλιώς η διοίκηση δεν θα με έχει ανάγκη και θα με διώξει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα