Μπόλονι: «Δεν είμαι ταχυδακτυλουργός»

Τη Δευτέρα ο Λάσλο Μπόλονι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μιλώντας στην εφημερίδα «Nemzeti Sport», ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε ότι δεν είναι ταχυδακτυλουργός για ν’ αλλάξει τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο εξέφρασε την πίστη ότι με σκληρή δουλειά οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στη θέση που τους αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μπόλονι, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:
 «Το συμβόλαιο είναι για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δεν επιτεύχθηκε σε μια μέρα, γιατί η κατάσταση δεν επέτρεπε κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας προσωπικά ζητήματα με τη μητέρα και τον αδερφό μου, όσο η διαπραγμάτευση βρισκόταν σε εξέλιξη. Συμφώνησα με τον πρόεδρο ν’ αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα, αφού επιλύσω τα προσωπικά μου θέματα.

Ο ιδιοκτήτης μου έχει ξεκαθαρίσει τις ιδέες του, θέλει η ομάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε ξέρω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.


Φυσικά είναι αδύνατο να αλλάξουν τα πράγματα μονομιάς, αφενός επειδή δεν είμαι μάγος και αφετέρου επειδή πιστεύω στη δουλειά και όχι στην… ταχυδακτυλουργία. Περιμένει πολλή δουλειά εμένα και την ομάδα και έπειτα τα αποτελέσματα θα αποδείξουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον σωστό δρόμο.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα από τη Γάνδη, που δεν πήγε καλά, θα ήταν ωραίο να χαλαρώσω και να φορτίσω ξανά τις μπαταρίες μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα φύγεις και πότε θα χρειαστείς, οπότε καλό είναι να έχεις πάντα τη βαλίτσα στο χέρι. Έτσι είναι το επάγγελμά μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα