Μπόλονι: «Μόνο ο Θεός μπορεί να απαντήσει πότε θα επιστρέψουν Βιγιαφάνιες-Σάντσες»

Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, ότι μόνο ο Θεός ξέρει πότε θα επιστρέψουν Βιγιαφάνιες και Σάντσες. Ο Ρουμάνος τεχνικός πάντως είπε ότι υπάρχουν ευχάριστα νέα από τη Βραζιλία, καθώς ο Μαουρίσιο ξεπέρασε τον κορωνοϊό και αναμένεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι στα κανάλια Novasports:

Για το αν υπάρχουν αλλαγές στο απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Δεν άλλαξαν τα πράγματα. έχουμε καλές ειδήσεις από το Μαουρίσιο, αλλά χρειάζεται χρόνο μέχρι να επιστρέψει στη δράση και θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 ημέρες μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για τους υπόλοιπους είναι ίδια η κατάσταση. Ευτυχώς που δεν είχαμε άλλα κρούσματα. Άρα οι απόντες παραμένουν απόντες και μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να αναδιοργανώσουμε τους παίκτες οι οποίοι έπαιξαν έναν ηρωικό αγώνα με τον Αστέρα”.

Για το αν γνωρίζει πότε θα είναι και πάλι διαθέσιμοι οι Βιγιαφάνιες και Σάντσες:

“Μόνο ο Θεός μπορεί να το απαντήσει, είναι κάτι που φεύγει από το δικό μας έλεγχο, ούτε καν οι μεγάλοι σοφοί της ανθρωπότητας δεν μπορούν να δώσουν μια απάντηση”.

Για το αν αναμένεται να πάρει ευκαιρίες ο Αντονίτο:

“Θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση, αλλά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να τη σκεφτούμε”.

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα:

“Ο Απόλλων είναι μια ομάδα με εμπειρία και σταθερότητα. Και έχουν σταθερότητα στο παιχνίδι τους. Κερδίσαμε δύσκολα στον πρώτο γύρο, θα είναι μια ομάδα ήρεμη, καθώς η πίεση δεν θα είναι σε αυτή την ομάδα. Άρα λοιπόν θα έχουμε πράγματα να λύσουμε στην ομάδα μας και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα