Μπόλονι: Πρώτα έβαλε τον Παναθηναϊκό στη… ΜΕΘ Τούμπας και τώρα ψάχνει για το εμβόλιο!

Ο Μπόλονι τον έκανε μπου@@@λο τον Παναθηναϊκό, το’ χασε το παιχνίδι πριν το ξεκινήσει. Αυτό έχω να πω εγώ. Πάει κι αφήνει έξω τον Ζαγαρίτη από την Τούμπα, τον πιο φορμαρισμένο παίκτη, γιατί ζητάει 150 χιλιάρικα το χρόνο. Όχι ότι πήρε εντολή από τον Αλαφούζο και τον Ντρεοσί.

Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στον Παναθηναϊκό. Πάει κι αφήνει εκτός τον Αλεξανδρόπουλο, τρεχαντήρι τρελό και μπαλαδόρος, για να παίξει ο Βέλεζ. Πάει και «τον δίνει» στα ίσια τον Βιγιαφάνες, ότι έχει και πνευματικό πρόβλημα.

Στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός σκοτωνότανε ο Βιγιαφάνες με τον Χατζηγιοβάννη και τον Μακέντα, ποιος θα το βαρέσει. Κατά τα άλλα, τον έβαλε σε μια σειρά τον Παναθηναϊκό. Μη σου πω ότι τα έχωσε χοντρά και στο ιατρικό επιτελείο της ΕΠΟ, ότι ο Ντιούδης έχει πρόβλημα από την εθνική ομάδα.

Αυτό είναι άλλο. Θα βγάλει ανακοίνωση σήμερα ο Γραμμένος και θα τον ταπώσει τον Ρουμάνο. Και λέει και το καλό στο τέλος. Ότι δεν βρήκε ακόμα το εμβόλιο. Για να είναι in με την εποχή ο Λάζλο. Μέχρι να το βρει το εμβόλιο, μπορεί να έχει διαλυθεί ο Παναθηναϊκός με τις δοκιμές που κάνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα