Μπουλντόζες τον Μάρτιο

Το… νερό έχει πλέον κυλήσει στο αυλάκι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους συνεργάτες του ευελπιστούν πως μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν ξεκινήσει τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στους ανθρώπους της Ενωσης πως την Ανοιξη θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η έγκριση της προμελέτης από τον Δήμο ήταν σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και πλέον οι άνθρωποι, που τρέχουν το πρόζεκτ θεωρούν πως ο δρόμος έχει ανοίξει για τα καλά.
Ως πιθανότερος μήνας έναρξης των εργασιών ορίζεται ο Μάρτιος και είναι σημαντικό πως αυτήν την άποψη δίνουν πλέον ξεκάθαρα ακόμα και άμεσοι συνεργάτες του Μελισσανίδη, κάνοντας τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να χαμογελά με ικανοποίηση για την ανταπόκριση που υπάρχει.
Αυτό, που δεν τον κάνει να χαμογελά είναι η (μη) ανταπόκριση των οικονομικά ισχυρών φίλων της ΑΕΚ, που αρχικά έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν αλλά στην πράξη δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.
Οπως όλα δείχνουν, ο δανεισμός είναι αναπόφευκτος, καθώς εκτός των 40 εκ. ευρώ, που φαίνεται να είναι εξασφαλισμένα, δεν φτάνουν για την ολοκλήρωση του έργου.

Διαβάστε επίσης