Μπουχαλάκης: «Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία να ξεπεράσει τη Νέφτσι»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θεωρεί πως η εμπειρία του Ολυμπιακού θα παίξει το ρόλο της, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νέφτσι.

Για το ματς της Τετάρτης (22:00) στο Καραϊσκάκη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο διεθνής μέσος τόνισε:

«Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι σαν ομάδα, κάτι που είναι λογικό, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις», σχολίασε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για:

-την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός: «Η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό. Θα γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα έχουμε. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι σαν ομάδα, κάτι που είναι λογικό, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα έρχεται και η βελτίωση».

-την επιστροφή του κόσμου και το πώς νιώθουν: «Νιώθουμε προσμονή για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τους φιλάθλους μας ξανά κοντά μας. Όλα τα παιδιά αυτό περιμένουν. Ανυπομονούμε να πατήσουμε το χορτάρι και να νιώσουμε τον παλμό, που μας δίνει ο κόσμος μας».

-το focus που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον συγκεκριμένο στόχο: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον μεγάλο μας στόχο, που είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους, την ομάδα τον κόσμο και φυσικά εμάς, να αγωνιστούμε στους ομίλους του Champions League. Η κατάλληλη για να απαντήσει στο ερώτημά σας είναι η διοίκηση και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε».

-το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο για να παίρνει τις προκρίσεις: «Το σημαντικότερο για μένα και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει και την εμπειρία της ομάδας είναι να σκεφτόμαστε πως δεν είναι ένα παιχνίδι. Πως είναι δύο παιχνίδια και δύο ημίχρονα καθώς έχει αλλάξει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Να είμαστε σωστοί αμυντικά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε καλοί επιθετικά».

-την εικόνα που έχει από τη Νέφτσι: «Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα. Προσπάθησα να δω κάποια λεπτά από τα τελευταία ματς της. Είναι μία σφιχτή ομάδα που κοιτάει να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου και τις επιθέσεις της. Θα δουλέψουμε και σήμερα με τον προπονητή μας και την έχουμε δει και μαζί του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα