Μπουρλότο στον τέταρτο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με καμπάνες λίγο πριν τη σέντρα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες

Μπουρλότο στον τέταρτο τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού βάζει ο αθλητικός δικαστής, καθώς τρεις ώρες πριν το τζάμπολ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 μήνες! Παράλληλα, ο Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Υπάρχει η δυνατότητα έφεσης, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρότι θα είχε δικαίωμα ακόμη και τώρα να πάει στο ΣΕΦ (μέχρι να τελεσιδικήσει η ποινή) αποφάσισε να μην το κάνει. Πάντως υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο για το τάιμινγκ της απόφασης, όσο και για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε κανένας άλλος πλην του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν με συνολικό πρόστιμο 53.700 ευρώ!

Πρόκειται για ακόμη μια απίθανη απόφαση, που πυροδοτεί το ντέρμπι. Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση του DPG που έγραψε σε story στο Instagram: «Τρεις μήνες! Μία για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε», ανέφερε αρχικά και μετά πρόσθεσε: «Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμη μια φορά: Επακόλουθα… από 30 χιλιάρικα plus πρόστιμο ο Αταμάν και τρεις μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού».

Οι αποφάσεις:

1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και
2. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ως άνω αγώνα.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000,00) ευρώ για έργω εξύβριση εκ μέρους φιλάθλων, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) για κάθε μία από τις δύο (2) προειδοποιήσεις που έλαβαν χώρα εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, η ποινή της επίπληξης καθώς και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, β) χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και γ) χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ευρώ για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ), που διεξήχθη την 10-6-2024.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα