Μπουτάρης και Ψωμιάδης ξέχασαν τις αλληλοκατηγορίες και συναντήθηκαν

Κι όμως έγινε και αυτό στην Θεσσαλονίκη. Γιάννης Μπουτάρης και Παναγιώτης Ψωμιάδης… ξέχασαν τι έχει πει ο ένας για τον άλλον και αποφάσισαν να φερθούν με θεσμικό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην νομάρχης και νυν υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε τον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Μπουτάρη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η συνάντηση, που κράτησε περίπου μισή ώρα, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, όπως δήλωσαν λίγο αργότερα και οι δυο στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως αφήνουν στο παρελθόν τις όποιες αντιπαραθέσεις.

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ευγενή χειρονομία να ζητήσει συνάντηση ενόψει των εκλογών, γιατί θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος. Συνάντηση για το καλό της πόλης. Έχουμε σαφώς διαφορετικές αντιλήψεις και ιδεολογίες, όμως συμφωνήσαμε ότι ο αγώνας για τις εκλογές θα πρέπει να είναι πολιτισμένος. Ότι έγινε, έγινε, ό,τι ειπώθηκε, ειπώθηκε. Πάμε γι’ άλλα. Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες, τραβάμε μια γραμμή και έχουμε μπροστά μας τον προεκλογικό αγώνα που θα γίνει σε πολιτισμένο επίπεδο» είπε ο κ. Μπουτάρης αμέσως μετά τη συνάντηση.

Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή. «Με ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους πολίτες. Και κατά γενική ομολογία, μπορεί να διαφωνούμε και αυτό είναι υγιές, αλλά μας ενώνει η αγάπη για την πόλη» σημείωσε.

 

Διαβάστε επίσης