Μπουτσικάρης: Γιατί φοβάται να πει στον Χαρδαλιά, “ανοίξτε τα γήπεδα”;

Είναι αλήθεια! Ο πρόεδρος της Super League 1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης υπάρχει και το… απέδειξε, κάνοντας δηώσεις στην ΕΤ3, για το μείζον θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα. Και τι είε ο Λεωνίδας; Τίποτα απολύτως.

Ας τον… απολαύσουμε: «Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία προσαρμογής στα υγειονομικά δεδομένα στην Super League 1, ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα, βέβαια αυτό είναι απόφαση της υγειονομικής επιτροπής όμως βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με όλους τους φορείς και είμαστε αισιόδοξοι ότι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ο κόσμος θα επιστρέψει».

Περισσότερος Λεωνίδας:

«Εμείς έχουμε βάλει ένα πλάνο ανάλογα με τη χωρητικότητα του γηπέδου και τις προδιαγραφές κάθε γηπέδου. Είναι απόφαση της υγειονομικής επιτροπής, το ποσοστό κάλυψης της χωρητικότητας του γηπέδου. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε της ορθές συνθήκες τέλεσης αγώνα».

Αντί ο πρόεδρος της Super League 1 να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι που ανοίγουν θέατρα συναυλιακοί χώροι, έστω και με αυστηρές προδιαγραφές, κάθεται και… περιμένει την υγειονομική επιτροπή.

Έχει, λέει, «πλάνο». Το πλάνο του είναι… αεροπλάνο. Πετάει. Αντί να βγει να κάνει δηλώσεις και να ζητήσεις εξηγήσεις από τον Χαρδαλιά αι τους λοιμοξιωλόγους, γιατί ενώ σε όλους χώρους επιτρέπεται και στα γήπεδα απαγορεύεται, λέει ότι έχει πλάνο.

Από κοινού με τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον αγαπημένο Βάγγο όλων των Ελλήνων έπρεπε να απευθυνθούν στην Υγειονομική Επιτροπή και να θέσουν ερωτήματα. Σιγά, μην το… σκέφτηκαν. Αλλά κι αν το σκέφτηκε ο Λέων, σιγά, μη χαλούσε τη μαγιά του Γιάννη Αλαφούζου και του ΣΚΑΙ για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα