Μπουτσικάρης – NOVA, COSMOTE TV: Ποιος θα χορέψει ποιον στο ταψί;

Ο Λεωνίδας ο Μπουτσικάρης άρχισε τις μαγκιές με την NOVA και την COSMOTE TV. Ή, μας δίνετε όσα γουστάρουμε για τη νέα σεζόν ή ανοίγουμε το Super League TV. Μάλιστα. Από την στιγμή που μπήκε κι άλλο συνδρομητικό στο κόλπο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο Λεωνίδας θέλει να τους χορέψει και τους δυο στο ταψί, για να πάρει τα περισσότερα.

Δεν μας είπε, ο ωραίος Μπρούμελ του μαγαζιού, πόσα ζητάει. Να έχεις μια ιστορία της πλάκας όπως είναι η Super League1 και να το παίζεις και τσαμπουκάς. Να έχεις ένα πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός είναι 25 βαθμούς μπροστά και να πουλάς μούρη ότι κάτι έχεις στα χέρια σου. Φοβερά πράγματα γίνονται στην Ελλάδα, μάστορα.

Να έχεις Μανούχους και Τσαγκαράκηδες και Ευαγγέλου που το ξεφτίλισαν το VAR και να λέει στον Τσαμάζ της COSMOTE και τον Σταθόπουλο της NOVA, ότι δώστε όσα θέλω, γιατί ανοίγω δικό μου κανάλι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Άλλο θέλω να σου πω.

Φτιάξανε μια ομάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνας για ν διαπραγματευτούνε, λέει. Κι άντε, σου λέω εγώ, αρχίζουνε τις διαπραγματεύσεις και τα βρίσκουνε με ένα κανάλι. Και παίρνουνε μια πενηντάρα, εξηντάρα, σου λέω εγώ.

Πάμε παρακάτω. Το άλλο, το χαμένο κανάλι, θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Πιάνει ο χαμένος δυο μεγάλους και τους λέει, σας δίνω από μία εικοσάρα στον καθένα. Πάει βόλτα η κεντρική διαχείριση.

Και μην πει κανένα κορόιδο ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κι ο Ιβάν Σαββίδης την είχε κάνει στο παρελθόν από τον «συνεταιρισμό» και ο Γιάννης Αλαφούζος το ίδιο. Τίποτα δεν υπολογίζουνε μπροστά στο χρήμα.

Ο Γιαννάκης έφτιαξε και το paoTV πως το λέγανε, για να εκβιάσει τη NOVA. Έδειξε κανα δυο φιλικά και τέλος. Ξαναγύρισε στο μαντρί. Έπιασε το κόλπο, πήρε μια εφτάρα μιλιόνια. Γι αυτό και είπε στον Μπουτσικάρη να κάνει το ίδιο με τον Super League TV.

Όσο για τον Ιβάν, τους παράτησε όλους και διαπραγματεύτηκε μονάχος του το 2017 με τη NOVA. Πήρε καλά λεφτά ο ΠΑΟΚ. Κι αφού το έκανε μια, γιατί να μην το ξανακάνει;

Υστερα, είναι κι ο Άρης με τον Ατρόμητο, που τελειώνουν του χρόνου τα συμβόλαιά τους με τη NOVA. Τι θα κάνει ο Μπούτσι; Θα πάρουνε κανένα φράγκο παραπάνω; Κι αν ο “συνεταιρισμός” συμφωνήσει με την COSMOTE TV, πως θα σπα΄σουνε τα συμβόλαια με τη NOVA ο Άρης με τον Ατρόμητο; Για ποια κεντρική διαχείριση μιλάμε ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;

Τότε να τον δω τον ωραίο Μπρούμελ που είναι καβάλα στο άλογο τώρα και το παίζει ο μανάβης με τα καλύτερα πορτοκάλια στη λαϊκή. Κι αν αποχωρήσουνε και οι δυο, τι θα γίνει, ρε ωραίε Μπρούμελ;

Να στο κλείσω. Ένα πράγμα θα σου πω. Ούτε ο Σταθόπουλος, ούτε ο Τσαμάζ θέλουν να βγούνε με καμένη γούνα από την διαπραγμάτευση. Θα έχουμε ντράβαλα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα