«Μύλος» με Πελέ

Την ώρα που δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή του Πελέ από τον Ολυμπιακό (κλικ εδώ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ), ο Εργοτέλης έρχεται να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει τίποτα οριστικό.

Οι Ηρακλειώτες υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους δύο προτάσεις. Η μία προέρχεται από τον ΠΑΟΚ και η άλλη από μία ρωσική ομάδα, η οποία διευκρινίζεται ότι δεν είναι η Ζενίτ (είχε γραφτεί ότι ενδιαφέρεται). Όσο για τους «ερυθρόλευκους». Από τον Εργοτέλη τονίζεται ότι το ενδιαφέρων των Πειραιωτών είναι γνωστό και οι άνθρωποι του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού γνωρίζουν τόσο τις απαιτήσεις των Κρητικών, όσο και τις άλλες προτάσεις που έχουν γίνει για τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, αυτό που σημειώνεται, είναι ότι τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ περιμένουν τους εκπροσώπους από την εταιρεία μάνατζερ που διατηρεί το 25% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου άσου για να αποφασίσουν. Το θέμα αναμένεται να «κλείσει» σύντομα, αφού ήδη ο «ντόρος» που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Πελέ είναι μεγάλος.

Διαβάστε επίσης