Μύδροι του Αλαφουζοτέχνη Βασιλάκη: «Αποτυχημένος ο Φιλιππίδης» – Πετυχημένος ο Αλαφούζος; (λέμε εμείς…)

Βγήκε ο Στράτος ο Αποστολάκης και είπε ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Κυράστα στον Παναθηναϊκό. Δεν ανέφερε το όνομα «Φιλιππίδης».  Αυτός ήταν τότε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. Κι απάντησε ο Φιλιππίδης, ότι δεν έγινε ποτέ τέτοιο πράγμα.

Και μετά, πιάνει δουλειά ο Βασιλάκης, ο γνωστός Αλαφουζοτέχης – Σαββιδοτέχνης. Και του κατεβάζει όλα τα καντήλια του Φιλιππίδη. Ό,τι άγιος ή όσιος υπάρχει. Πάρε, να ’χεις, ο Βασιλάκης.

Δεν τα πήγαιναν ποτέ καλά, σου λέει ο Βασιλάκης για τον Φιλιππίδη. Από τότε που ήταν στον Παναθηναϊκό. Που άφησε την ομάδα απροστάτευτη στη Ριζούπολη, που διέλυσε εκείνη τη φοβερή ομάδα και τα ρέστα.

Μάλιστα. Κι εγώ σου λέω ότι ο Βασιλάκης έχει δίκαιο για τη Ριζούπολη. Μάλιστα. Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Ούτε ότι ο Φιλιππίδης στην πρώτη φάση των ομίλων του Champions League τερμάτισε πρώτος αφήνοντας πίσω την Άρσεναλ.

Ούτε θα σου πω ότι στο καπάκι, στη δεύτερη φάση των ομίλων πρώτη ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης και δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Επί Φιλιππίδη αυτά. Ούτε ότι μέσα στη Βαρκελώνη ο Βλάοβιτς στο τελευταίο λεπρό έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και το «Καμπ Νου» έτρεχε στους ψυχίατρους. Άλλο θα σου πω.

Τον αποτυχημένο, όπως τον χαρακτηρίζει τον Φιλιππίδη ο Βασιλάκης, ποιος τον έβαλε εκεί; Οι Βαρδινογιάννηδες. Μάλιστα. Αυτοί δεν έχουν ευθύνη, δηλαδή; Γι’ αυτούς, τουμπέκα ο Βασιλάκης. Σιγή πληκτρολογίου. Έτσι είναι.

Άμα είσαι μάγκας και δεν καταλαβαίνεις Χριστό, τα χώνεις στον «Τζίγκερ» και τον καπετάνιο, όχι μονάχα στον Φιλιππίδη. Εκεί κάνει τζιζ, όμως, Βασιλάκη.

Ο Φιλιππίδης, αποτυχημένος-για σένα-κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό σου. Μάλιστα. Μαζί σου. Κι αν ο Φιλιππίδης τον κατέστρεψε, ο Αλαφούζος τι τον έκανε; Μήπως τον απογείωσε και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Έτσι είναι. Άπαξ και λες ότι ο Άγγελος ευθύνεται για το κατάντημα του Παναθηναϊκού τότε, για το σημερινό κατάντημα ποιος ευθύνεται, Βασιλάκη; Η θεία Πιπίτσα; Ο Αλαφούζος ευθύνεται και μόνο αυτός. Επίσης τουμπέκα ο Βασιλάκης ο Αλαφουζοτέχνης.  Κι εκεί, τζιζ κάνει. Γιατί ο Αλαφούζος έχει κι έναν ραδιοφωνικό σταθμό και μας δίνει δουλειά.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα