Μυστικές συζητήσεις στα γραφεία για τον Πάμπλο τον Γκαρσία! Στη ρουλέτα τον έπαιξε ο Ιβάν

Τι μυστικές κουβέντες γίνονται σε κλειστά γραφεία για τον Πάμπλο το Γκαρσία; Τόσο καιρό δεν έγραφα τίποτα, μη φωνάζουν οι Σαββιδοτέχνες ότι είμαι προβοκάτορας. Κι εγώ το άκουσα, αλλά δεν το έγραψα. Δεν υπήρχε τρόπος να το διασταυρώσω.

Κι έρχεται η Κυριακή βράδυ, κάθομαι ν’ απολαύσω Βασιλόπουλος, Κόλκα κι όλα τα καλά παιδιά, υπηρέτες της απεξαρτημένης δημοσιογραφίας. Μόνο λειτούργημα την βλέπουν αυτά τα παιδιά. Κι αν πληρώνονται από τον Ιβάν, καμία σημασία. Τα λεφτά, λεφτά και το λειτούργημα, λειτούργημα, στο Open TV..

Και λέει λοιπόν, αυτός ο Βασιλόπουλος, σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι γίνονται συζητήσεις για τον Γκαρσία, αλλά δεν δημοσιοποιούνται. Το παραδέχτηκε, δηλαδή, αυτό που έμαθα εγώ από σπόντα, ότι ο Γκαρσία δεν είναι και τόσο σίγουρος στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα. Λογικό είναι να μην δημοσιοποιούνται από τον Ιβάν και τους συνεργάτες τους αυτές οι κουβέντες για τον Πάμπλο. Δεν μπορεί να τα βγάλουνε όλα στη φόρα, ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχεται την Κυριακή.

Έτσι και χάσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί και χαίρετε κι αντίο σας. Αυτό είναι άλλο κι άλλο ότι υπάρχει θέμα με τον Πάμπλο. Οι ίδιοι οι Σαββιδοτέχνες το λένε, όχι εγώ.

Κι είναι λογικό, μάστορα. Ο Γκαρσία προσλήφθηκε για ψυχολόγος, ότι για προπονητής. Και για μένα, δεν θα φύγει τώρα. Τώρα παίζει το ρόλο του πειραματόζωου. Αν κάτσει, έκατσε. Αν δεν κάτσει, δεν έκατσε. Στην μπιλιά τον έπαιξε ο Σαββίδης.

Τώρα, να τον διώξει, αποκλείεται. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην αγορά. Καλός μιλάμε, όχι τίποτα νέοι Γκαρσίες.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα